Vplyv zdanenia na financovanie investičných projektov - Harumová, Anna, 1955-
Súčasný stav problematiky financovania investičných projektov. Klasické modelovanie finančnej štruktúry pri investovaní. Investičné modely skúmania efektivity investícií vplyvom dane.