Evolúcia priemyslu 4.0 - Džubáková, Martina
Identifikácia a vymedzenie základných pojmov z oblasti vývoja priemyslu a novej priemyselnej revolúcie. Objasnenie technológií, ktoré nastupujú s príchodom novej priemyselnej revolúcie Industry 4.0, alebo Smart Industry a ich dôsledky.