[Information systems in the post-transition period in enterprises in Slovakia] - Bolek, Vladimír, 1988-
Recenzia na vedecký článok, ktorý podáva obraz o výsledkoch skúmania rôznych aspektov používania informačných technológií v post transformačnom období (2004-2010). Článok bol publikovaný v Journal of global information technology management.