Netradičné médiá a ich využitie v komunikačnom mixe kultúrnych inštitúcií na Slovensku - Plichtová, Markéta
Aktuálne otázky marketingu kultúry ako jednej z kľúčových sfér záujmu aplikovanej kulturológie. Nové typy marketingovej komunikácie, ktoré sú zmapované teoretikmi až po ich otestovaní marketérmi v praxi. Pozitíva a negatíva netradičných médií ako výrazného trendu v oblasti marketingu kultúry. Spôsoby využitia rôznych foriem netradičných médií v komunikačnom mixe kultúrnych inštitúcií na Slovensku.