Kultúrny topos: Mesto - Lenčová, Miriam
Organický pohľad na mesto odhaľuje vitálne stránky urbánnej štruktúry. Tvár mesta sa mení spolu s časom, rovnako ako sa menia jednotlivé kultúrne funkcie a významy. Urbánna topografia ako pozadie pre mestskú každodennosť človeka a mesta. Transformácia mesta a využitie metodológie vizuálnej sociológie.