Keď viete, kam bežíte - Žitňanský, Eduard
Rozhovor s výkonnou riaditeľkou portálu Profesia.sk o kariérnom postupe, o dopyte po práci na Slovensku, o príčinách nezamestnanosti, o vzdelávaní, o mobilite pracovnej sily, o zamestnávaní ľudí s hendikepom.