Presentation of a current model of the functioning system of social & solidarity economy in Slovakia - Dubcová, Gabriela, 1968-
Popis práce organizácie sociálnej a solidárnej organizácie (SSE). Trendy v SSE procesoch. Ciele a úlohy verejnej politiky.