Franchising ako koncepcia podnikania v 21. storočí - Bojková, Eva
Franchising sa v súčasnosti najviac rozvíja v oblasti služieb, zdravej výživy a fitnes. Jednou zo spoločností, ktorá ponúka svoj obchodný koncept na báze franchisingovej spolupráce je spoločnosť Naturhouse, ktorá sa špecializuje na poradenstvo a odbornú starostlivosť v oblasti zdravého stravovania. Prezentácia spoločnosti Naturhouse, popis kritérií získania franchísy a postup zakladania vlastného franchisingového podniku pod touto značkou. Ťažkosti, ktoré súvisia s chodom konkrétneho franchisingového podniku Naturhouse. Identifikácia nedostatkov, ktoré sa vyskytujú nielen v celom systéme, ale aj v rámci podniku.