Zhodnotenie konkurencieschopnosti vybraného podnikateľského subjektu - Farkas, Dávid
Zhodnotenie konkurencieschopnosti spoločnosti Farkas + spol. s r.o. prostredníctvom vypracovania analýz vonkajšieho a vnútorného okolia podniku a návrh opatrenií na zvýšenie konkurencieschopnosti.