Calculating of probability generating function of total amount of claims in collective risk model - Fecenko, Jozef
Analýza originálne rýchleho algoritmu pre výpočet funkcie generujúcej pravdepodobnosť a moment generujúcu funkciu a funkciu generujúcu faktoriálny moment v modeli kolektívneho rizika.