Vliv současných legislativních změn na provoz cestovních kanceláří v České republice - Pachrová, Stanislava
Aktuálne legislatívne zmeny s dopadom na prevádzku cestovných kancelárií v Českej republike. Zákon č. 89/2012 Zb., občiansky zákonník. Zákon č. 159/1999 Zb., o niektorých podmienkach podnikania a o výkone niektorých činností v oblasti cestovného ruchu. Dopady účinnosti nového občianskeho zákonníka na prevádzku cestovných kancelárií. Miera informovanosti CK o procese novelizácie.