Investičná atraktívnosť ekonomiky Slovenskej republiky - Ondrejček, Marek
Zhodnotenie vývoja atraktívnosti Slovenskej republiky od éry jej samostatnosti pre zahraničných investorov, až po súčasnosť. Analýza spokojnosti vybraných zahraničných investorov, ktorí by mal tiež priniesť zhodnotenie súčasného stavu atraktívnosti našej ekonomiky.