Úloha priamych zahraničných investícií v regionálnom rozvoji z hľadiska konkrétneho podniku - Rigáňová, Nikola
Teoretické vymedzenie pojmu priame zahraničné investície, ich podstata, definície a ich význam v regionálnom rozvoji s možnosťou ich využitia v malých a stredných podnikoch. Analýza vývoja PZI na Slovensku v rokoch 2008 - 2013, pričom pozornosť je sústredená na bratislavský región.