Účtovanie dlhodobého hmotného majetku v sústave podvojného účtovníctva - Serfözöová, Renáta
Prehľad o spôsobe hospodárenia s dlhodobým hmotným majetkom vo Výskumnom ústave vodného hospodárstva a na základe zistených skutočností pomôcť tejto organizácii ku skvalitneniu účtovania a evidencie predmetného majetku.