Odvaha pravdy: Filozofia ako prax vypovedania - Zaccarello, Benedetta
Niektoré kľúčové body obratu, keď si nový odlišný éthos spätý s hovorením pravdy, vyžaduje redefiníciu filozofie, jej cieľov, a dokonca aj idey metafyziky. Obraz filozofie ako záväzku hľadať pravdu bez ohľadu na extrémne dôsledky.