Náklady nezamestnanosti a analýza nákladov a výnosov v podmienkach SR - Domonkos, Tomáš
Ekonomické náklady nezamestnanosti z pohľadu verejných rozpočtov. Analýza nákladov a výnosov nezamestnanosti. Scenáre analýzy nákladov a výnosov vytvorenia pracovného miesta formou dotácie. Celkové náklady na priemerného nezamestnaného v roku 2012. Návratnosť dotácie vo výške hrubej mzdy z pohľadu nákladov na ňu vynaložených.