Možnosti pre opis dôchodkového systému v rámci modelu dlhodobého rastu Slovenska - Domonkos, Tomáš
Makroekonomický model dlhodobého rastu Slovenska (SLMM). Opis dôchodkového systému. Využitie exogénnych premenných. Využitie endogénnych premenných. Porovnanie oboch variantov v rámci SLMM.