Novely opatrení pre samosprávu - Sýkora, Jozef
Aktuálne novelizované opatrenia s účinnosť od 1. januára 2016 z dielne Ministerstva financií SR prispôsobené na podmienky samosprávy. Novinky, ktoré sú zapracované do normatívnych aktov pre rozpočtový a účtovný rok 2016. .