Finančná kontrola v roku 2016 v podmienkach územnej samosprávy – základná finančná kontrola - Konečná Veverková, Ingrid
Informácia o vykonávaní finančnej kontroly v roku 2016. Od 1. januára je účinný zákon č. 357/2015 Z. z. o finančnej kontrole a audite a o zmene a doplnení niektorých zákonov, ktorým sa zrušil zákon č. 502/2001 Z. z. o finančnej kontrole a vnútornom audite a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov.