Pravidlá kontrolnej činnosti hlavného kontrolóra - Konečný, Peter
Vzor „Pravidiel kontrolnej činnosti hlavného kontrolóra“. Po 1. januári 2016 sa zmenila právna úprava pravidiel, podľa ktorej hlavní kontrolóri vykonávajú svoju kontrolnú činnosť. Na základe tejto zmeny je potrebné zo strany hlavných kontrolórov vydať nové „Pravidlá kontrolnej činnosti hlavného kontrolóra“.