Test jednotkového koreňa a štrukturálne zmeny - Lukáčik, Martin, 1974-
Aplikácia testu jednotkového koreňa na časovom rade štvrťročných údajov hrubého domáceho produktu SR. Test jednotkového koreňa bez štrukturálnych zlomov - rozšírený Dickeyho-Fullerov test. Test jednotkového koreňa so štrukturálnym zlomom - Perronov test. Testovanie nestacionarity v programe EViews.