Projekt strategického rozvoja podniku - Maliariková, Kamila
Teória a riadenie z hľadiska tvorby podnikovej stratégie s dôrazom na vytvorenie a aplikáciu konkrétnej stratégie pre spoločnosť MICROCOMP – Computersystém.