Integrácia migrantov na Slovensku a postoje slovenského - Takáč Markovičová, Michaela
Základné otázky spojené s integráciou a imigračného procesu v podmienkach krajín Kanady a Slovenska. Zhodnotenie a odporúčania. Vyhodnotenie a spracovanie základných charakteristík v prístupe obyvateľov Slovenska k cudzincom a spracovanie vyjadrení odborníkov na migráciu.