Aplikácia manažérskych prístupov kvality v trhových službách – komplexné manažérstvo kvality – TQM - Halan, Adrián
Koncepcia TQM, jej charakteristika a história. Hlavné ciele modelov TQM a aplikácia v praxi systému manažérskych prístupov kvality. Porovnanie systém kvality a riadenia na Slovensku a v zahraničí.