Revolúcia 1989 v Československu z pohľadu medzinárodných aktérov - Agafon, Jakub
Kríza komunistického režimu. Proces významných novembrových dní v ČSSR v roku 1989. Nežná revolúcia a jej virtuálne historické úvahy. Ľudové milície.