Predikované dopady realizace chilské penzijní reformy v České Republice - Brabec, Petr
Realizácia výpočtov umožnujúcich analýzu výhodnosti prechodu z priebežného systému financovania dôchodkov (PAYG) fungujúceho v Českej republike na plne fondový systém financovania dôchodkov (FF) počilskom vzore.