Ako vyhrať voľby - Obradovič, Filip
Cieľ volebnej kampane. Politický marketing. Predvolebná kampaň na Slovensku v porovnaní s voľbami prezidenta v USA. Obchod s dátami. Kampaň presne zacielená na voliča. Aktivita prezidenta A. Kisku s názvom Verejná objednávka.