Generace Z: každý třetí chce založit vlastní firmu
Generácia Z - ľudia, ktorí sa narodili okolo 2. polovice 90-ych rokov, charakteristické črty. Mladí ľudia, ktorí sa narodili do celkom iných spoločenských a technologických podmienok. Iný je aj ich prístup k práci.