World oil prices and agricultural commodity prices: the evidence from China - Ma, Zhengwei
Svetové ceny oleja a poľnohospodárskych komodít - informácie z Číny. Ceny piatich hlavných poľnohospodárskych komodít v Číne. Produkcia bioetanolu v USA. Výmenný kurz RMB/dolár (2002-2013). Reakcie na štandardné odchýlky výmenného kurzu.