[Vývoj a perspektívy svetovej ekonomiky: Krehké oživenie globálnej ekonomiky v čase relatívne nízkych cien ropy a pretrvávajúcich geopolitických rizík] - Gonda, Vladimír
Recenzia na monografiu, ktorej cieľom je priblížiť ekonomické dianie vo svete z národného, regionálneho i globálneho hľadiska.