Rizikový a rozvojový kapitál v startupoch - Bednár, Richard, 1985-
Rizikový a rozvojový kapitál - pojmy, definície. Cieľom príspevku je vytvorenie prehľadu zdrojov financovania rizikového a rozvojového kapitálu a to v rôznych fázach vývoja startupu, ako aj poskytnutie kritického pohľadu, pozitív a negatív každého z nich a následne definovanie chýbajúcich znalostí v odbornej literatúre.