Analysis of Measurement Approaches in Financial Statements of Selected Industrial Enterprises in the Slovak Republic from Perspective of Users Usefulness - Šlosárová, Anna
Analýza merania prístupov v účtovnej závierke vybraných priemyselných podnikov pôsobiacich na slovenskom trhu, ktoré majú vplyv na slovenskú ekonomiku. Preverovanie merania účtovnej závierky z viacerých hľadísk.