Flows in the Czech labor market and foreign workers - Pošta, Vít
Analýza tokov do a z radu nezamestnaných a tiež otázky zahraničných pracovníkov na českom trhu práce. Porovnanie vývoja počtu zahraničných pracovníkov a miery nezamestnanosti v Českej republike a analýza úrovne kvalifikácie pracovných miest, ktoré cudzinci obsadzují. Možné dopady zahraničných pracovníkov na dynamiku miezd a miery nezamestnanosti.