<The> Adaptive Markets Hypothesis and the BRIC Share Markets - Árendáš, Peter, 1986-
Teória efektívneho trhu. Analýza slabej efektívnosti trhu v slabej kondícii - BRIC. Efektivita trhu v krátkom období, neefektivita v dlhom. Vývoj hlavných ukazovateľov akciových trhov BRICS.