Vývoj bezpečnostných incidentov v oblasti IS/IT - Beláňová, Benita, 1973-
Bezpečnosť informačných systémov. Vnímanie bezpečnostných incidentov. Trend vývoja bezpečnostných incidentov. Intenzita výskytu bezpečnostného incidentu. Vývoj bezpečnostných incidentov.