Perspektívy vývoja vecného a finančného zabezpečenia vybraného odvetvia verejnej správy v podmienkach SR - Gáborová, Ivana
Príčiny počiatku budovania digitálnych knižníc a archívov v členských štátoch Európskej únie a postupné zapojenie kultúrnych inštitúcií Slovenskej republiky do tohto procesu. Špecifické problémy realizácie, vecného a finančného zabezpečenia digitalizácie kultúrneho, vedeckého a intelektuálneho dedičstva v prostredí Slovenskej národnej knižnice. Vyhodnotenie doterajších procesov digitalizácie a ich perspektíva do budúcnosti.