Comparison of the Credit Risk Management in Selected Banks - Badura, Peter, 1978-
Analýza riadenia úverového rizika. Kapitálová primeranosť a súvisiacie dohody Basel I, Basel II a Basel III. Regulácia rizík vo vybraných bankách pôsobiacich na slovenskom trhu s ohľadom na poslednú finančnú krízu.