Corporate Governance a Current Trends in Cost Governance - Budinská, Lucia, 1990-
Finančný manažér, ako osoba zodpovedná za náklady a komunikáciu podniku s vonkajším prostredím. Výška podnikových nákladov sa stáva jedným z kľúčových faktorov úspechu v systéme riadenia nákladov potrebných na podnikanie. Podnikový controlling, finančné výkazníctvo a rozhodovanie finančného manažmentu.