Importance of Foreign Direct Investment for Developing Creative Industry in Slovak Republic - Piovarčiová, Veronika, 1951-
Vznik a charakteristika kreatívneho priemyslu. Klasifikácia kreatívneho priemyslu podľa UNCTAD. Vplyv priamych zahraničných investícií na rozvoj kreatívnej ekonomiky v Slovenskej republike.