<The> Depreciation Policy in the Context of Income Tax in Slovakia in Terms of Businesses - Ďurinová, Ivona, 1964-
Vývoj odpisovej politiky v rámci zdanenia príjmov v Slovenskej republike so zameraním sa na postupné zmeny výšky odpisových sadzieb. Podstatné skutočnosti tejto problematiky od roku 2004 do konca roku 2014 a legislatívne zmeny od 1. 1. 2015.