Strategická analýza spoločnosti Železnice Slovenskej republiky - Nemeth, František
Strategická analýza spoločnosti, ktorá umožní identifikovať uplatňovanú podnikateľskú stratégiu a zároveň hľadať jej kritické faktory vo vzťahu k podnikovej výkonnosti.