Ochrana lidských práv před negativními následky činnosti nadnárodních korporací a firem: dilemata mezinárodního společenství - Machoňová Schellongová, Ivana
Prehľad o snahách medzinárodného spoločensta obmedziť negartívny vplyv činnosti korporácií a firiem na ľudské práva.