Necieľové vertikálne dohody a ich dopad na hospodársku súťaž - Hlaváčiková, Jana
Vertikálne dohody podľa legislatívnej úpravy. Vertikálne dohody v kontexte ochrany hospodárskej súťaže. Cieľové, necieľové dohody. Dohody o selektívnej distribúcii, jej dôsledky. Dohody o výhradnej distribúcii a výhradných dodávkach. Účinnosť vertikálnych dohôd na hospodársku súťaž.