Hrubý domáci produkt - ukazovateľ výkonnosti ekonomiky regiónu - Horniak, Tomáš
Miera rastu HDP a miera nezamestnanosti ako dôležitý faktor pri hodnotení makroekonomického vývoja. Medziročný vývoj HDP a miera nezamestnanosti vo vybraných krajoch Slovenska a Českej republiky.