Comparative analysis of the economic development of the V4 countries and the Republic of Korea - Lipková, Ľudmila
Ekonomický vývoj v krajinách V4 a Kórei. Porovnanie objemov HDP, podiel krajín na svetovom HDP, HDP p.c. a štruktúry HDP. Porovnanie štruktúry obyvateľstva z migračného hľadiska.