Business Intelligence implementation in the existing ERP system - Nižníková, Zuzana, 1986-
Implementácia Business Intelligence v rámci existujúceho systému ERP (Enterprise Resorce Planning). Informačné technológie vnútri organizácie a význam ERP systémov pre podporu modernej formy riadenia organizácie.