Využitie princípov controllingu v systéme DRG - Jantošová, Lucia
Stanovenie úhrady zdravotného výkonu. Schéma kalkulácie nákladov na prípad pomocou systému DRG. Nároky kladené na dokumentáciu DRG. DRG relevantnosť a nerelevantnosť nákladov. Praktický príklad priraďovania nákladov v systéme DRG. Výhody a nevýhody DRG systému.