Alternatívne pohľady na riadenie a hodnotenie výkonnosti podniku - Bobenič, Tibor
Obsahová analýza pojmu výkonnosť podniku a súvisiaceho pojmu strategická výkonnosť. Prístupy k hodnoteniu podnikovej výkonnosti ako aj alternatívne pohľady na riadenie strategickej výkonnosti podniku.