Služby cloud computingu z pohľadu malých a stredných podnikov - Kirchmayer, Jozef, 1973-2024
Cloud computing a jeho využitie v praxi. Cloud computing pre MSP v Európe a na Slovensku. Využívanie cloud computingu v podnikoch - porovnanie Česka a Slovenska. Dôvody nevyužívania služieb cloud computingu v podnikoch.