Zmeny v korporátnom práve vyplývajúce z novely Obchodného zákonníka - Pagáčová, Jana
Zákon č. 87/2015 Z. z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník v znení neskorších predpisov, a ktorým sa menia a dopĺňajú niektoré zákony. Novela výrazným spôsobom zasiahne do korporátneho práva na Slovensku.